Rådgivning med Bardram Luft-Teknik

Hos Bardram tilbyder vi rådgivning i forbindelse med et kommende projekt, hvor vi udarbejder beregninger, dimensioneringer og tegningsmateriale, som er et ideelt fundament for udbudsmateriale, prisforespørgsler med videre. 

Vi stræber mod at rådgive jer professionelt og derigennem skabe værdifulde løsninger, som er specifikt rettet mod det konkrete projekt. Vores specialister tør stille de svære spørgsmål, der skal til for at håndtere eventuelle skjulte og glemte problemstillinger, da vi ved det er essentielt for et succesfuldt projektet. Vi ved at en udfordring altid er baseret på flere omstændigheder, og disse er aldrig 100 procent ens. Derfor et det vigtigt for Bardram Luft-teknik, at en løsning er gennemtænkt i samarbejde med jer. 

Fokus for os er at være i tæt dialog med jer og i fællesskab finde frem til de løsninger, som vi er sikre på kan indfri jeres behov. Derfor er vores løsninger unikt tilpassede og sammensat efter de behov og udfordringer, I efterspørger. På baggrund af den tætte dialog, er det også tit at nye udfordringer og idéer vedrørende nye løsninger kommer frem. Det er den måde, vi sammen kan blive bedre.

Eksisterende anlæg

Hvis du allerede har et anlæg, er der store chancer for, at vi hos Bardram Luft-Teknik kan optimere det. Vi kan både hjælpe med at lyddæmpe, genvinde varme fra processer i din virksomhed og dermed skabe mere energi til selvbrug, og vi kan også dimensionere anlæg, så de ventilerer den passende mængde for din produktion. Hvis et anlæg eksempelvis blæser for meget luft ud i et lokale bemærkes det som regel ikke, men vi kan optimere og skabe mere værdi for din virksomhed. Dette kan både medføde en økonomisk gevinst ved mindre forbrug, men det kan også medfører at andre processer i virksomhed præsterer bedre undre nye omstændigheder.