Værdiskabende rådgivning

Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med et kommende projekt, hvor vi udarbejder beregninger, dimensioneringer og tegningsmateriale, som er et ideelt fundament for udbudsmateriale og prisforespørgsler. 

Vi stræber mod at rådgive jer professionelt og derigennem skabe værdifulde løsninger, som er specifikt rettet mod det konkrete projekt. Vores specialister tør stille de svære spørgsmål, der skal til for at håndtere eventuelle skjulte og glemte problemstillinger, da vi ved det er essentielt for et succesfuldt projekt. Vi ved at en udfordring altid er baseret på flere omstændigheder. Derfor et det vigtigt for os, at en løsning er gennemtænkt i samarbejde med jer. 

Det er vigtigt for os at være i tæt dialog med jer og i fællesskab finde frem til de løsninger, som vi mener kan indfri jeres behov. Derfor er vores løsninger unikt tilpassede og sammensat efter de behov og udfordringer, I efterspørger. På baggrund af den tætte dialog, er det også tit at nye udfordringer og idéer vedrørende nye løsninger kommer frem. Det er den måde, vi sammen kan blive bedre.

Eksisterende anlæg

Hvis du allerede har et anlæg, er der store chancer for, at vi kan hjælpe med at optimere det. Vi kan både hjælpe med at lyddæmpe og genvinde varme fra processer i din virksomhed og dermed skabe mere energi til eget brug. Vi kan også dimensionere anlæg, så de ventilerer den passende mængde for din produktion. Ofte ser vi, at ventilationsanlæg bruger 5-10 gange mere energi end nødvendigt. Med en teknisk gennemgang kan vi optimere anlægget og dermed skabe mere værdi for din virksomhed. Det kan både medføde en økonomisk gevinst ved mindre forbrug, men det kan også medføre at andre processer i virksomheden præsterer bedre under passende omstændigheder.