Optimal ventilation til virksomheder

Ventilation
Driver du en virksomhed med kritiske produktionsprocesser, forstår du vigtigheden af et sundt miljø med frisk luft. Vi er eksperter i at skabe og vedligeholde optimale produktionsmiljøer gennem vores ventilationstjenester. Vores løsninger er nøje tilpasset til din virksomheds unikke behov og processer, hvilket sikrer, at alle krav opfyldes. Dette skaber et produktionsmiljø, hvor dine ansatte kan trives og yde deres bedste hver dag.
Rørføring i produktionslokale

Vores ventilationsløsninger sikrer


Effektiv Rørføring i Produktionslokaler
 - Vores ventilationssystemer sikrer en stor virkningsgrad ved at opnå en betydelig forskel mellem indblæsningstemperaturen og udsugningsluften. Dette reducerer ikke kun støj, men også energiforbruget, hvilket resulterer i omkostningsbesparelser. 

Behageligt Arbejdsmiljø 
- Vores ventilationssystemer skaber lave luftmængder i arbejdszoner, hvilket resulterer i et behageligt arbejdsmiljø uden træk, selv ved hyppig luftudskiftning. 

Intelligent Tilpasning: 
- Vores anlæg justerer kontinuerligt den indblæste luftmængde baseret på ønsket indendørstemperatur og den aktuelle udendørstemperatur. Dette giver mulighed for omkostningseffektiv drift. 

Vores mål er altid at levere ventilationsløsninger, der fungerer optimalt under alle driftsforhold. Vi tror på, at du ikke bør bekymre dig om ventilationen, og vores ekspertise i beregning af industriventilation gør os i stand til at designe systemer, der opfylder dine præcise behov.

Fordele ved vores ventilationsløsninger

Målet for os er altid at levere ventilationsanlæg, som præsterer optimalt ved alle driftscenarier. Du skal nemlig ikke bekymre dig om det. Vores faglige erfaring med at beregne industriventilation gør, at vi kan designe anlæg, som fungerer efter helt specifikke behov.

Det betyder:

- Reduceret personaleomsætning og træningsomkostninger. 

- Minimerede produktionstab ved forsinkeler. 

- Lavere administrationsomkostninger. 

- Færre omkostninger ved audits og vedligeholdelse. 

- Bedre samarbejdsklima med veterinærmyndighederne. 

- Effektiv fejlsøgning og procesoptimering. 

- Forlænget levetid på elektriske og automatiske komponenter på grund af mindre fugt og varme. 

Stødbordsarmatur i produktion

Vil du vide mere om vores ydelser?

Find alt du skal vide herunder, og læs hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.
Ventilation
Vi anvender ventilation, så din virksomheder kan opretholde produktionsmiljøer som skaber bundlinje. Med indsigt i din virksomhed, sørger vi for at intet er overladt til tilfældighederne.
ikon_procesudsugning.png
Har du lokaler med kilder som udleder meget varme, fugt eller forurening, så er det naturligt at overveje brugen af procesudsugning. Vi anvender procesudsug til at fjerne skadelige..
ikon_rumkoeling.jpg
I alle produktionslokaler afgiver maskiner og diverse processer varme, hvilket betyder at der også er behov for køling. Vi har stor erfaring med at dimensionere kapaciteten..
ikon_affugtning.png
Fugt kan skabe store problemer i din virksomhed, og derfor er et tørt produktionsmiljø også en forudsætning for at kunne producere. Hvis der er for meget fugt betyder det...
ikon_ekstern_lyddaempning.jpg
Der er fortsat øgede forventninger til, hvor lidt virksomheder må støje i forhold til det omgivende miljø. Ofte findes eksisterende installationer på fabrikken, som støjer for meget.
ikon_ekstern_lugtbegraensning.jpg
Duften af mad kan være lækkert, men hvis den omgiver dig hele tiden på arbejdspladsen eller hjemmet, så kan det godt blive for meget. Vi hjælper med at begrænse lugtgener i..
ikon_varmegenvinding.png
Spar unødvendige udgifter ved at få tjekket din virksomheds ventilationsanlæg. Når Bardram optimerer ventilationsanlæg, går vi aldrig på kompromis med produktionsmiljøet.
Standardprodukter

Vi har selv udviklet forskellige aggregater, som blandt andet muliggør affugtning og rumkøling som kan lede til bedre arbejdsforhold og forhøjet produktionstid.