Procesudsugning

Procesudsugning
Har du lokaler med kilder som udleder meget varme, fugt eller forurening, så er det naturligt at overveje brugen af procesudsugning. 
Vi anvender også procesudsug til at fjerne støv direkte fra kilden, så det ikke er til gene for de ansatte, som opholder sig i samme rum. Ved eksempelvis støv og fedt bruger vi også filtre, som kan rense luften betydeligt. 
Vi udregner som regel en løsning på baggrund af en grundig viden om processerne i din produktion. På denne måde skaber vi gode forhold for dine medarbejdere og din produktion.

Procesudsugning er som regel en del af en større ventilationsløsning, men vi leverer også løsninger til selvstændige processer.

Bardram har erfaring med procesudsugning fra:


- Krydderiudvejning og blanding 

- Hakke- og mikseprocesser med CO2- og N-tilsætning 

- Inkjet- og laserprint 

- Slagteriernes sterilisatorer for knive, robotter, krogvaskere mv. 

- Oliestegere og kogeprocesser 

- Kar-, kasse- og bakkevaskere 

- CO2- udsugning fra tøristilsætning
Stødbordsarmatur i rum
Rørføring på tag
Ventilation på tag

Vil du vide mere om
vores ydelser?

Find alt du skal vide herunder, og læs hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.
Ventilation
Vi anvender ventilation, så din virksomheder kan opretholde produktionsmiljøer som skaber bundlinje. Med indsigt i din virksomhed, sørger vi for at intet er overladt til tilfældighederne.
ikon_procesudsugning.png
Har du lokaler med kilder som udleder meget varme, fugt eller forurening, så er det naturligt at overveje brugen af procesudsugning. Vi anvender procesudsug til at fjerne skadelige..
ikon_rumkoeling.jpg
I alle produktionslokaler afgiver maskiner og diverse processer varme, hvilket betyder at der også er behov for køling. Vi har stor erfaring med at dimensionere kapaciteten..
ikon_affugtning.png
Fugt kan skabe store problemer i din virksomhed, og derfor er et tørt produktionsmiljø også en forudsætning for at kunne producere. Hvis der er for meget fugt betyder det...
ikon_ekstern_lyddaempning.jpg
Der er fortsat øgede forventninger til, hvor lidt virksomheder må støje i forhold til det omgivende miljø. Ofte findes eksisterende installationer på fabrikken, som støjer for meget.
ikon_ekstern_lugtbegraensning.jpg
Duften af mad kan være lækkert, men hvis den omgiver dig hele tiden på arbejdspladsen eller hjemmet, så kan det godt blive for meget. Vi hjælper med at begrænse lugtgener i..
ikon_varmegenvinding.png
Spar unødvendige udgifter ved at få tjekket din virksomheds ventilationsanlæg. Når Bardram optimerer ventilationsanlæg, går vi aldrig på kompromis med produktionsmiljøet.
Standardprodukter
Vi har selv udviklet forskellige aggregater, som blandt andet muliggør affugtning og rumkøling som kan lede til bedre arbejdsforhold og forhøjet produktionstid.