Procesudsugningstjenester hos Bardram

Procesudsugning
Har du lokaler med kilder, der udleder betydelig varme, fugt eller forurening? Så er det naturligt at overveje brugen af procesudsugning. Hos Bardram har vi erfaring med at skræddersy professionelle løsninger for at forbedre dit arbejdsmiljø og produktionsprocesser. 

Vi anvender også procesudsugning til at effektivt fjerne støv direkte fra kilden, hvilket forhindrer gener for de ansatte, der opholder sig i samme rum. Vores avancerede filtre kan rense luften betydeligt, især i situationer med støv og fedt. Vi baserer vores løsninger på en grundig forståelse af processerne i din produktion. Dette skaber optimale forhold for både dine medarbejdere og din produktion.

Procesudsugning er som regel en del af en større ventilationsløsning, men vi leverer også løsninger til selvstændige processer.

Procesudsugning som en del af en større løsning


Procesudsugning er typisk en integreret del af en større ventilationsløsning. Hos Bardram er vi eksperter i at levere omfattende løsninger, der dækker alle aspekter af luftkvalitet og miljøkontrol. Vi tilpasser vores tjenester efter dine specifikke behov, og leverer den samlede løsning for højere effektivitet.

- Krydderiudvejning og blanding 

- Hakke- og mikseprocesser med CO2- og N-tilsætning 

- Inkjet- og laserprint 

- Slagteriernes sterilisatorer for knive, robotter, krogvaskere mv. 

- Oliestegere og kogeprocesser 

- Kar-, kasse- og bakkevaskere 

- CO2- udsugning fra tøristilsætning

Kontakt Bardram i dag for at få skræddersyede løsninger inden for procesudsugning og forbedring af dit arbejdsmiljø.  
Stødbordsarmatur i rum
Rørføring på tag
Ventilation på tag

Vil du vide mere om
vores ydelser?

Find alt du skal vide herunder, og læs hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.
Ventilation
Vi anvender ventilation, så din virksomheder kan opretholde produktionsmiljøer som skaber bundlinje. Med indsigt i din virksomhed, sørger vi for at intet er overladt til tilfældighederne.
ikon_procesudsugning.png
Har du lokaler med kilder som udleder meget varme, fugt eller forurening, så er det naturligt at overveje brugen af procesudsugning. Vi anvender procesudsug til at fjerne skadelige..
ikon_rumkoeling.jpg
I alle produktionslokaler afgiver maskiner og diverse processer varme, hvilket betyder at der også er behov for køling. Vi har stor erfaring med at dimensionere kapaciteten..
ikon_affugtning.png
Fugt kan skabe store problemer i din virksomhed, og derfor er et tørt produktionsmiljø også en forudsætning for at kunne producere. Hvis der er for meget fugt betyder det...
ikon_ekstern_lyddaempning.jpg
Der er fortsat øgede forventninger til, hvor lidt virksomheder må støje i forhold til det omgivende miljø. Ofte findes eksisterende installationer på fabrikken, som støjer for meget.
ikon_ekstern_lugtbegraensning.jpg
Duften af mad kan være lækkert, men hvis den omgiver dig hele tiden på arbejdspladsen eller hjemmet, så kan det godt blive for meget. Vi hjælper med at begrænse lugtgener i..
ikon_varmegenvinding.png
Spar unødvendige udgifter ved at få tjekket din virksomheds ventilationsanlæg. Når Bardram optimerer ventilationsanlæg, går vi aldrig på kompromis med produktionsmiljøet.
Standardprodukter
Vi har selv udviklet forskellige aggregater, som blandt andet muliggør affugtning og rumkøling som kan lede til bedre arbejdsforhold og forhøjet produktionstid.